Σεμινάριο Jing Gang

Σεμινάριο στον Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου

Την Κυριακή 19 Μαίου, ο προπονητής του Συλλόγου μας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, μετά από πρόσκληση του Α.Σ. Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου και των προπονητών Γρηγόρη Σταματόπουλου και Αγγελικής Κακαλή, βρέθηκε στον υπέροχο χώρο του Συλλόγου τους για να διδάξει την Shaolin Jin Gang Ba Shi στους ενδιαφερόμενους αθλητές και αθλήτριες.

Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες που συγκεντρώθηκαν έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τις βασικές αρχές, βηματισμούς και λακτίσματα του πρώτου διαδρόμου αυτής της φόρμας υψηλού επιπέδου, έμειναν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του δίωρου σεμιναρίου και δεν σταμάτησαν να δουλεύουν ούτε στιγμή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές Αγγελική Κακαλή και Αποστόλη Τσεβά για τη βοήθειά τους κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, καθώς και τον Γρηγόρη Σταματόπουλο για την όμορφη και φιλική ατμόσφαιρα που μας έκανε όλους να αισθανθούμε πολύ άνετα και να δουλέψουμε με όρεξη και χαρά. Μεγάλο ευχαριστώ και στη Σοφία Ξεφτέρη για τις όμορφες φωτογραφίες! Προετοιμαζόμαστε ήδη για το δεύτερο μέρος του σεμιναρίου!!

Μετάβαση στο περιεχόμενο