Κοπή Πίτας

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου στο μουσικό μεζεδοπωλείο “Η Αυλή του Νώντα” στις Αχαρνές. Ήταν επιθυμία μας να τιμήσουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη σεζόν, τους ανθρώπους που μας βοηθούν διαχρονικά και να ανακοινώσουμε τις επερχόμενες διοργανώσεις του Συλλόγου.

Οι προπονητές ανακοίνωσαν ότι τα έσοδα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου στη Μόσχα.

Πρώτα αναφέρθηκαν λίγα λόγια για το Σύλλογο από την έναρξη της λειτουργίας του το 2011, δόθηκε έμφαση στην αγάπη και την υποστήριξη των γονέων προς το Σύλλογο, των ανθρώπων που βοηθούν τον σύλλογο και τη συνεχή θέληση για επιμόρφωση και πρόοδο των προπονητών, ιδιαίτερα στον τομέα της ένταξης και συνεκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων με ειδικές μαθησιακές ανάγκες. Οι προπονητές ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και τα ίδια τα παιδιά για αυτά που τους διδάσκουν καθημερινά, όπως η αποδοχή και η συμπόρευση.

Ανακοινώθηκαν η διοργάνωση του εσωτερικού πρωταθλήματος της Φλόγας την Κυριακή 7 Απριλίου στο γήπεδο Μπάμπης Χολίδης στις Αχαρνές και το καλοκαιρινό camp από 24 έως 30 Ιουνίου.

Ακολούθησε η βράβευση των ανθρώπων που έχουν βοηθήσει από την ίδρυση του Συλλόγου: η κυρία Σοφία Δρόσου, ψυχολόγος, ο κύριος Θανάσης Καραούλης, χορηγός δυο ταξιδίων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα για τους αθλητές και τις αθλήτριές μας, ο κύριος Θοδωρής Χάψας, οδοντίατρος, η οικογένεια Κάππα που μας δίδαξε με υπομονή και αγάπη την εμπειρία ζωής της, ο σίφου Αποστόλης Τσεβάς.

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητών που ξεχώρισαν την προηγούμενη σεζόν 2017-2018: η Ιφιγένεια Σαλομίδη, η Μαρία Καραβέλη, η Αλίκη Καπαδουκάκη, η Ελένη Γερογιάννη, ο Χρήστος Χλέτσος, ο Ανδρέας Σαλομίδης, η Ανθή Γερογιάννη, ο Γιώργος Κοπαλίδης, ο Άγγελος Βρεττός και ο Σταύρος Παναγιωτόπουλος.

Τέλος, έγινε η κοπή της πίτας, με τη βοήθεια των δασκάλων Αποστόλη Τσεβά και Χρήστου Δαμάσκου που μας τίμησαν με την παρουσία τους και, τέλος, μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά.

Μετάβαση στο περιεχόμενο