1ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σαολίν 2018

Πέντε αθλητές, πέντε Ευρωπαϊκά μετάλλια!
Στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας διοργανώθηκε το 1ο Ευρωπακό Πρωτάθλημα Σαολίν της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EWUF) από τις 09 έως τις 11 Μαρτίου 2018. Η Ελληνική αποστολή αποτελούνταν από 25 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι αγωνίστηκαν στα παραδοσιακά ταολού καθώς και στο αγώνισμα της ελαφριάς επαφής.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών, υπό την καθοδήγηση του βασικού προπονητή του κ. Κωνσταντίνου Αθανασίου ο οποίος συμμετείχε και ως αθλητής, στελέχωσε την Εθνική ομάδα με άλλους τέσσερις αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι κέρδισαν πέντε (5) μετάλλια από τα 22 που κέρδισε συνολικά η Ελληνική αποστολή. Πιο αναλυτικά:

  1. Κοπαλίδης Γεώργιος, 3η θέση
  2. Αγγελάκου Ευαγγελία, 1η θέση
  3. Γερογιάννη Ανθή, 3η θέση
  4. Παναγιωτόπουλος Σταύρος, 3η θέση
  5. Αθανασίου Κωνσταντίνος, 2η θέση

Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχε επίσης η Μαριλένα Καλογιαννίδου, Ευρωπαία κριτής και βοηθός προπονητή του Συλλόγου.

Ο Α.Σ. Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών Αχαρνών θα ήθελε να ευχαριστήσει τη χορηγό εταιρεία ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ και προσωπικά τον κ. Θανάση Καραούλη για τη συνεχή υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, τον κ. Κώστα Παπαγεωργίου για τις ιδέες και τις προσπάθειές του, καθώς και όλους τους γονείς των μελών του Συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση των αθλητών που ταξίδεψαν στην Ουγγαρία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο